Kolari-Special Tampere, Hämeenlinna, Lahti

Antti Sjöstedt perusti autokorjaamon Tampereelle v. 1983. Pian toiminta laajeni kolariautojen korjaamiseen ja lopulta purkuosien myyntiin.


Vuonna 1994 Antti päätti muuttaa takaisin kotiseudulle ja rakennutti uuden korjaamon Pälkäneen Luopioisiin. Ajatuksena oli työllistää yksi asentaja, mutta vuosien aikana toiminta laajeni uusien varaosien myyntiin ja lisätilaa tarvittiin. Purkaamo- ja varastotilat rakennettiin v. 2007, myynti- ja toimistotilat valmistuivat v. 2012. Tällä hetkellä yritys työllistää omistajan lisäksi 7 työntekijää.

 

VW Transporter hyötyajoneuvoja on purettu kuluneiden vuosien aikana satoja. Muita merkkejä pakettiautoista ovat mm. Citroën, Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Iveco, Opel, Nissan ja MB sekä henkilöautoista Citroën, Peugeot, Renault, Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen.

 

Kolari-Special on erikoistunut voimansiirron korjauksiin. Kunnostamme vaihdelaatikot, perät, taka-akselit ja tasauspyörästöt, joille annamme 6-18 kk takuun tai tietyn kilometrimäärän riippuen siitä, kumpi mainituista rajoista ensin saavutetaan. Voit toimittaa myös koko auton korjattavaksi mistä päin Suomea tahansa.
Kolari-Specialin rahtisopimus on usein edullisin vaihtoehto. Myynti auttaa myös koko auton kuljetukseen liittyvissä asioissa.

 

Kolari-Special on autoelektroniikan asiantuntijakorjaamo. Vianhaussa käytämme Vag Com VCDS ja Autocom järjestelmätestereitä sekä PicoScope oskilloskooppia. Yhden ohjainlaitteen vikaantuminen voi aiheuttaa häiriöitä väyläverkkoon, tai jopa kaataa koko verkon ja estää kaiken viestiliikenteen ko. verkon ohjainlaitteiden välillä. Autoon ei saada yhteyttä vikakoodinlukijalla, jolloin tarvitaan oskilloskooppia väyläverkon kunnon mittaamiseen ja viallisen ohjainlaitteen paikallistamiseen.

 

Henkilö- ja pakettiautokorjaamo tekee määräaikashuollot, katsastuskorjaukset ja ilmastointihuollot sekä jakohihnan vaihdot. Asennukset, kunnostukset ja kaikki korjaamotyöt teemme ammattitaidolla takuutyönä. Jos asennusta suoritettaessa ilmenee tarvetta tehdä työtilaukseen kuulumattomia lisätöitä, otamme aina yhteyttä asiakkaaseen.

 

Omassa varastossa on kattava valikoima kunnostettuja vaihto-osia, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Toimitamme tuotteita myös pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kautta. Kolari-Specialista myös uudet varaosat VW pakettiautoihin sekä Seat, Skoda, Audi ja VW henkilöautoihin.

 

Yritys sijaitsee Sydän-Hämeessä Pälkäneen Luopioisissa, 55 km Tampereelta, 55 km Hämeenlinnasta ja 80 km Lahdesta. Asiakkaat ovat korjaamoja, yrityksiä, julkisyhteisöjä ja yksityisiä kuluttajia kaikkialla Suomessa. Posti ja Matkahuolto noutavat päivittäin lähtevät tuotteet, jotka ovat pääsääntöisesti perillä seuraavana päivänä.

 

Kolari-Special on Stenan valtuutettu vastaanottopiste. Pirkanmaan ympäristökeskus on myöntänyt 28.5.2007 ympäristöluvan romuajoneuvojen vastaanotto- ja esikäsittelytoimintaan. Kierrätämme auton materiaalit ja ongelmajätteet käsitellään lakien ja asetusten mukaisesti.

 

 

Ota yhteyttä puh. (03) 5356 100 tai myynti@kolari-special.fi.

Palvelemme ma - pe klo 8.00 – 16.30.

Citroën – Peugeot – Renault – Fiat – Audi – Seat – Skoda – Volkswagen

Marikoo Kotisivuratkaisut

Kolari-Special
Puutikkalantie 40
36760 Luopioinen

Liikkeemme on avoinna
ma-pe klo 8-16.30

(03) 5356 100
myynti@kolari-special.fi
www.kolari-special.fi

Top